Főoldal

Üdvözlünk a tiszafüredi Dieter’s Camping honlapján!

Hamarosan újra nyitva vagyunk!
2024. április 1-től szeretettel várjuk kedves vendégeinket! Előfoglalás emailben már lehetséges az info@campingtiszafured.hu címen. 

Megújult konyhával és még szigorúbb takarítási, fertőtlenítési folyamatokkal várjuk Önöket a csodálatos Tisza-tó mellett!

camp1Üdülőhelyünk a Tisza-tó fővárosában, Tiszafüreden található meg. Kis családi vállalkozásként működik üdülőhelyünk, ahová nagyon sok törzsvendégünk tér vissza szezonról szezonra. Reméljük, hamarosan Ön is élvezni fogja nálunk a kikapcsolódást és relaxációt.

A 45 állóhellyel rendelkező családi kemping minden állóhelye ivóvízzel, szennyvízelvezetéssel és áramcsatlakozóval ellátott. A füves kemping részben napos, részben árnyékos, a modern, csempézett szaniterépületben 5-5 WC és melegvizes zuhanyzó (ajtókkal) található. Azonkívül egy konyha, úszómedence, érmével működő mosógép, centrifuga, kerékpár kölcsönzési lehetőség, könyvek, sport-és játékszerek állnak vendégeink rendelkezésére.

camping2A Dieter’s Camping a tiszafüredi strand és termálfürdővel szemben, a Tisza-tótól 50m-re található.

Vendégeink 500 méteres körzetben számos vásárlási lehetőséget, éttermeket, sport és szabadidős ajánlatokat találnak.

Kempingünkről és apartmanjainkról még több képet a Galéria menüpontra kattintva talál, árainkat pedig az Árak oldalon nézheti meg.